سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 52
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:

فرایند صدور پروانه ساخت محصولات غذایی و آشامیدنی به روز شد

.

مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به این که فرایند صدور پروانه ساخت محصولات غذایی و آشامیدنی به روز شد، از فعالیت سامانه «تیکت» برای ثبت سفارش مواد مواد اولیه خوراکی‌ها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دکتر «محمدحسین عزیزی» با اشاره به اینکه که در سال گذشته بیش از 1500 درخواست در صف رسیدگی صدور مجوز بودند، گفت: در حال حاضر درخواست صدور پروانه در سامانه IRC برای ورود مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی حداکثر طی 24 ساعت پاسخ داده می‌شوند و این یعنی گامی بلند در راستای کاهش بروکراسی اداری و تحقق شعار جهش تولید در سالی که مزین به این شعار است.

مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: اداره‌کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در راستای شفاف سازی، تکریم مراجعان و پیشگیری از مراجعات غیر ضروری، با توسعه فرآیندهای مربوط به سامانه‌ها و برنامه‌ریزی های داخلی، واردات مواد اولیه تولیدی برای فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، فرآیندهای پاسخگویی را از طریق سامانه «تیکت» فعال کرد.
وی افزود: تا پیش از این روند صدور مجوز ورود مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی بیش از یک ماه زمان می‌برد که در حال حاضر پاسخگویی به درخواست‌ها ظرف 24 ساعت انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه به زودی میز خدمت الکترونیک جایگزین میز‌خدمت حضوری خواهد شد، تصریح کرد: سازمان غذا و دارو در حال ارتقاء پاسخگویی از طریق مسیرهای سامانه ای به منظور تسهیل و تسریع در پاسخگویی و جلوگیری از عدم حضور فیزیکی مراجعین از طریق تیکتینگ بوده که به زودی میز خدمت الکترونیک جایگزین میز‌خدمت حضوری می‌شود./103
پایان خبر 
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار کرونا ویروس جدید
  • کد خبری : 36092
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب